KKC

Kijk jij altijd verder dan je neus lang is en wil je de wereld om ons heen begrijpen. Kan je samenwerken in teams maar ook heel zelfstandig aan de slag zijn. Wil je kennismaken met de wereld van bètatechniek en je  oriënteren op je toekomst door bedrijven, ziekenhuizen en universiteiten te bezoeken. Dan is het technasium iets voor jou!
Het technasium is een zesjarige atheneum opleiding waarbij je naast de reguliere schoolvakken het vak Onderzoek & Ontwerpen volgt (totaal 6 lesuren). In de brugklas start je meteen in een aparte technasiumklas. Na 6 jaar ontvang je een technasiumcertificaat (officieel erkend door het Ministerie van Onderwijs).
Binnen het vak O&O krijg je echte problemen voorgeschoteld van echte opdrachtgevers. Deze problemen worden meestal opgelost door technici maar nu werk jij met je klasgenoten aan deze opdrachten! Dit kan een ontwerp opdracht zijn waarbij je een maquette of 3D model op de computer maakt. Of een onderzoeksopdracht waarbij je de resultaten in de vorm van een verslag, film of animatie presenteert.
Het leuke en spannende hiervan is dat de opdrachtgever jullie resultaten beoordeelt. 
De dagelijkse praktijk, maar dan op school!Klik op de afbeelding om de video te bekijken


Intranet
voor:

Door in te loggen met de gebruikersnaam en het wachtwoord van Magister kom je in het
afgeschermde gedeelte van de website.Laatste nieuws
Activiteiten

Activiteiten
Bekijk al het nieuws

Contactgegevens:

Keizer Karel College
Elegast 5
1185 AA Amstelveen

telefoon 020 - 641 57 00
tel. ziekmelden 020 - 547 11 20
e-mail info@keizerkarelcollege.nl
kvk 41200090


Volg ons ook op: